Adventre hangolódva

Ahogy megérkeznek a hidegebb őszi napok, benyomódik rajtam egy gomb, hogy hűha, hiszen mindjárt itt a karácsony. A téli dekoráció előkészítését olyan kellemes elfoglaltságok előzik meg, mint amilyenek az erdei séták, az alapanyagok gondos összegyűjtése és válogatása, és az inspirálódás. Ezután kezdődhet is a kísérletezés. Ez a kedvenc részem! 🙂

Adventi koszorúkat imádok készíteni, mert mindig fantasztikus egység áll össze a részek halmazából, és sosem tudom, pontosan mi fog a végére kisülni. Ettől lesz szuper egyedi minden alkotás. 🙂

Tavaly például piros gombákból, apró karácsonyfa díszekből, havas csillagokból és szánkóból ilyen lett az összhatás:

Idén a saját koszorúmat egy fatörzs metszetre fogom készíteni, ezért a meghatározó vonal a fatörzs alap lesz valamennyi koszorúmnál. Íme néhány variáció:

A legfontosabb rész a megfelelő méretű és szépségű fatörzs szelet. Hosszas kutatómunka eredményeképp választom ki azokat a farönköket, amelyeket végül felszeletelek a dekorációhoz. Csodás hangulatot varázsolnak, és a legjobb, hogy advent után a koszorút lebontva a szeletek tovább használhatók virágalátétként.

Hamarosan készülnek mintadarabok ilyen koszorúkra is:

Az adventi koszorúk már előrendelhetők, akár későbbi időpontra kérve az elkészítést. Mivel ezeket a dekorációkat a munkám mellett készítem, korlátozott rendelést tudok fogadni. Ha tetszenek, foglalj magadnak most egy koszorút, hogy biztosan jusson!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.