Fényképtartók

Az esküvőnkön szerettük volna egyedi módon megörökíteni, kik jöttek el, hogy együtt ünnepeljenek velünk. Így találtunk egy rendkívül jópofa megoldásra: polarodi géppel mindenki lefotózhatta magát, a pár másodperc alatt elkészült fotót pedig (akár jókívánság kíséretében) fel is csíptethette az általunk készített fényképtartóra. A fotók gyűltek, s az este végére elkészült a műalkotás, ami jelenleg is a nappalink dísze a falon. Imádom nézegetni a képeket, amiket időnként újra is rendezek.

Íme a mi esküvői emlékfalunk:

 

 

Azóta nagyon megszerettem a csíptetős fényképtartókat, ezért újabb és újabb típusokkal kísérletezek. Ennek a darabnak például farmerből készítettem hátteret, ami élőben fantasztikusan szép kontrasztot alkot a fehér kötéllel, csípeszekkel, és magukkal a fotókkal. Ez a képkeret méretéből adódóan asztalon is felállítható, de falra is felszögelhető.

Az édesapámnak, 60. születésnapjára kedveskedtem egy kis fényképes összefoglalóval az elmúlt évek egy-egy fontos/kedves pillanatáról. Fúrtunk-faragtunk-ragasztottunk, képeket válogattunk, hagytunk helyet a jövőnek is, végül ez lett a végeredmény.

Ezt a legutóbb készített fényképtartót pedig egy kedves visszatérő vásárlómnak készítettem, családi fotóik számára. Az átadás előtt még teszteltem saját képekkel, aminek az lett az eredménye, hogy az itthoniaknak is annyira megtetszett, hogy készíthetek egyet itthonra is… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.