Bemutatkozás

A WoodAnn Decor egy kreatív energiákban lubickoló pszichológus, Panyi Anna megvalósult álma. Már óvodás korában is virágcsokrokat kötött, kerámiákat készített, gyöngyöt fűzött. Az életét mellékágként, hobbyként mindig ott kísérte a babrálós, szöszmötölős alkotótevékenység, de igazán nagy teret csak nemrégiben kapott az életében.

Anna pszichológusként jól tudja, hogy a természeti környezet és az alkotó tevékenység, külön-külön és együtt is, különösen jótékony hatással van a lelkünkre. Éppen ezért használ természetből kölcsönzött alapanyagokat (fát, terméseket, növényeket) alkotásaihoz, amelyek így egy szeletnyi természetet csempésznek a városi otthon mesterséges környezetébe. Imád ötletelni, kísérletezni, új dolgokat létrehozni. Ezeket egytől egyik saját otthonába készíti, dekorációnak és sok esetben használati tárgynak. A nehezebb munkákban férje is segítségére van, akivel nagyon szeretnek közösen dolgozni.

Rusztikus hangulatú DIY dolgokat készítenek. A saját otthonukat dekorálják velük, és a Te otthonodat is, ha nincs rá időd/kedved, hogy elkészítsd magadnak. Igyekeznek új funkciót találni a már nem használt dolgoknak, és felújítani a régieket. Nézz körül termékeik között, és vigyél haza Te is egy szelet természetet az otthonodba!